Sfeer en
Themafeesten

Sfeer en Themafeesten

Feestzaal ‘t Fonteintje is dé perfecte locatie voor een onvergetelijk themafeest, familiefeest, personeelsfeest, verjaardag, babyborrel en zoveel meer. Wat dacht je van een gemaskerd bal of een Country en Western thema? Een op-en-top romantisch trouwfeest of een lente -communiefeest in thema organiseren? Laat je verbeelding de vrije loop en in samenspraak met ons zorgen wij voor een onvergetelijke feest. Onze punten voor sfeer en gezelligheid? Een dikke 10!

Stijlvolle sfeer

Rust, groen, gezellig en stijlvol, ook al zijn wij gelegen aan een drukke Brusselsesteenweg. Wie door de deur van Feestzaal ‘t Fonteintje binnenkomt, wordt meteen betoverd door onze prachtige zaal met zuiders terras en gezellige kleine tuin. De feestzalen hebben nog niets van hun charme verloren en ademen een gezellige familiale sfeer uit. Aangepaste tafelbekleding voor elk feest en een tafelschikking volgens de regels van de kunst? ‘t Fonteintje weet wat smaakvol feesten

Hoe reserveren?

Via mail of contactformulier: t-fonteintje@telenet.be

Telefonisch: 02 452 41 73

Opgelet: Bij reservatie graag de allergieën doorgeven.

Themafeesten

Heb je originele feestideeën voor een te gek themafeest? Hilde en Kris zijn nu al benieuwd naar jouw feestconcept! Samen overlopen we wat er mogelijk is en gaan we tot het uiterste om jouw droomfeest te realiseren. Decoratie, muziek, menu’s, foto’s, springkasteel, tafelversiering, bloemstukken, : de zalen kunnen volledig naar eigen wens aangekleed worden en in de tuin kan perfect een springkasteel geplaatst worden.

Gastheer en -vrouw Kris en Hilde maken het u volledig naar uw zin.

Samen met het ’t Fonteintjes Team zorgen wij voor een vlotte organisatie en staan voor, tijdens en na je feest voor je klaar.

Hilde en Kris denken graag met je mee en geeft praktisch advies om je feest of event naar een hoger niveau te tillen. Kom zeker langs om jouw opties te overlopen.