Feestzalen

Feestzalen

Feestzaal ‘t Fonteintje verovert jullie feestharten met 2 charmante feestzalen die je volledig naar eigen wens kan personaliseren en aankleden. Fonteintje 1 heeft een moderne structuur met zijn hoge ramen geeft deze een mooie lichtinval en ruimte. Ook beschikt deze zaal over een Zuiders terras en gezellig tuintje en heeft alle nodige faciliteiten voor een smakelijke brunch, een feestelijke lunch, een onvergetelijk avondfeest of een inspirerend seminarie.

Fonteintje 1

Fonteintje 1 is hét pronkstuk van onze feestzaal. Deze bevindt zich op het gelijkvloers. Een grote zaal met warme kleuren, hoge ramen, een moderne structuur zorgt voor ruimte en licht. De zaal heeft weinig aankleding nodig om je gasten te overweldigen. Vanuit de zaal wandel je via grote deuren het terras op en zo het gezellige tuintje in waar je met goed weer kunt genieten van een heerlijk aperitief.

Huur zaal

Deze zaal is gratis bij een bezetting van min.65 pers met 3-gangenmenu.

Praktische info

Hoe reserveren?

Via mail of contactformulier: t-fonteintje@telenet.be

Telefonisch: 02 452 41 73

Opgelet: Bij reservatie graag de allergieën doorgeven.

Fonteintje 2

Deze elegante feestzaal bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw. De grote ramen zorgen voor een prachtige lichtinval. Ook hier voorzien we een gezellige zithoek waar de receptie kan plaatsvinden of voor de kinderen een zithoekje .Ideaal voor kleinere familiefeesten of vergaderingen. De vestiaire en het sanitaire gedeelte bevinden zich ook op deze verdieping.

Huur zaal

Deze zaal is gratis bij een bezetting van min. 35 pers. met 3-gangenmenu.

Praktische info