CULINAIR

CULINAIR

Gastronomisch koken is een vak, een stiel die Master-Kok Kris Larcher leerde in de befaamde hotelschool Coovi in Anderlecht en verder verfijnde in restaurants zoals de Oude Molen in Affligem, Hof ter Eycken in Nivove . Kris staat al bijna 30 jaar in de keuken van ‘t Fonteintje en is ook de ziel van onze zaak. Hij begeestert keer op keer de klanten met zijn culinaire toppers.

Pure smaken, pure klasse

Master-kok “Kris” gaat tot het uiterste om ieders gastronomische wens te vervullen. Hij trekt zelf zijn fonds en kiest bewust voor dagverse en seizoensgebonden producten. Hij stuurt gerechten de zaal in waar hij 100 % in gelooft, heerlijk eerlijk gedresseerd en om duimen en vingers af te likken.
Bovendien beschikt ‘t Fonteintje over een wijnkaart speciaal afgestemd op onze gerechten . Een overheerlijke keuken in combinatie met lekkere wijnen? Dubbel check!

Op het menu van ’t Fonteintje

Kris is een master-kok die voor elk feest een uniek menu op tafel tovert, boordevol smaak en verfijning. U proeft bijna 30 jaar culinaire ervaring in elke hap.
Een verrukkelijke keuken met betoverende gerechten!
Van een klassiek menu of in combinatie met warm-,of dessertbuffet, familiebrunches, themafeesten…..  voor elk feest en voor elk evenement stellen we een gepast menu samen.

Een greep uit onze menukaart

Onze keuken komen proeven?

Reserveer tijdens onze opendeurdagen , degustatielunchen of brunchen en kom onze culinaire keuken zelf ontdekken.

Hoe reserveren?

Via mail of contactformulier: t-fonteintje@telenet.be

Telefonisch: 02 452 41 73

Opgelet: Bij reservatie graag de allergieën doorgeven.